İkinci Seans Başladı

Saat 14:00’de yorum vereceğimi belirtmiştim ama bazen işler tam planlandığı gibi gitmiyor. Bu yüzden okuyucularımdan özür dilerim.

İlk seansta sabahki yorumumda bahsettiğim şekilde bir geri çekilme gördük ama endeks 450 puan yukarıdan açıldığı için bu geri çekilme 77.600 seviyesine kadar oldu. Şu an ikinci seansa da yükselişle başladık ve endeks yeniden 78 bin seviyesinde bulunuyor. Sabah seansında en yüksek 78.200 seviyeleri görülmüştü. Her ne kadar ikinci seansa sert yükselişle başlamış olsak da, 78.200 seans içi direnci kendini gösterecektir.  Bu aşamada endeksin saat 15:30’da ABD TÜFE verisi açıklanana kadar 77.700 ile 78.100 aralığında hareket etmesini bekliyorum. TÜFE eğer yüzde 0.1’den büyük gelirse endeks 77.600’ün altına sarkabilir.  Fakat TÜFE eksi bir rakam olarak açıklanırsa 78.200 direnci de yukarı geçilebilir. Bu aşamada  pozisyonlar korunmalı diye düşünüyorum. Son yükselişe katılmayan iyi kağıtlar da var. Bunlardan bazıları yavaş yavaş hareketleniyor. Bunlarda pozisyon açılabilir ama bankalar bir süre yatay seyir izleyebilirler.

Bol kazançlı bir seans olması dileğiyle…

“İkinci Seans Başladı” ile ilgili 1 yorum

  1. Hocam öncelıkle sağlığınıza duacıyız. Turcomoney de Çocuklarımızın geleceğine portföy ü vardı orda yazıyordunuz artık yazmayacakmısınız ?. Sabırsızlıkla bir cavap bekliyoruz teşekkürler.

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir