FLAŞ… Moodys Türk Bankalarının Görünümünü Değiştirdi…Yaşar ERDİNÇ

Moodys isimli derecelendirme kuruluşu, Türk Bankalarının görünümünü negatiften durağan’a yükseltti. BU haber piyasalara alış getirdi.  Son haberler MATRIKS’den geçtiği şekliyle şöyle;

MOODY’S: DOGU AVRUPA’DA BANKACILIK SISTEMININ GORUNUMU 6 ILA 12 AY ICINDE ISTIKRAR KAZANMAYA DEVAM EDECEK

MOODY’S: DOGU AVRUPA’DA 1- CABUK TOPARLANACAK VE 2- DAHA YAVAS TOPARLANACAK BANKACILIK SISTEMLERI VAR

MOODY’S CABUK TOPARLANACAK SISTEMLER ARASINDA RUSYA, TURKIYE, POLONYA, CEK CUMHURIYETI, AZERBAYCAN VE OZBEKISTAN VAR

MOODY’S: BU ILK GRUPTAKI ULKELERIN BANKACILIK SISTEMLERINDE GORUNUM NEGATIF’TEN DURAGAN’A YUKSELTILDI

MOODY’S: OZELLIKLE TURKIYE VE POLONYA’DA SAGLIKLI KREDI ARTISI, KARLARDA DUZELME VE TABANA YAYILAN BUYUME BEKLIYORUZ

Bu haberle birlikte alımlar geldi ama, bir miktar kar satışı da hemen bunu izledi.  Şu an hissede olanlar beklemeye devam edebilirler. daha önceki yazımda satış baskısı sonucunda bir anda alımların gelebileceğini belirtmiştim ama bildiğim birşey yoktu. Yeni bir şeyler oldu ve alımlar geldi. Panik yapmadan izlemede kalmakta fayda var.

 

Yaşar ERDİNÇ

 

 

“FLAŞ… Moodys Türk Bankalarının Görünümünü Değiştirdi…Yaşar ERDİNÇ” ile ilgili 5 yorum

  1. Hocam dünya borsaları bugün AB ve ADow 2-3 arasında artı kapatmalı olası, acaba yarın imkb yarın %3-5 arasında ralli yaparmi sizce ?

  2. Varantlardan ve VOB dan çılgın para vurdukları an…
    Gayrı ne kadar mal boşaltsalarda zarar etmezler

  3. Arkadaşlar yunanistan batarsa batsın bizi ne ilgilendirir ki…. yunanistan ı oyuna getiren ve risk alıp parasını veren fransa ve alman ya düşünsün.yemiyenin malını yerler misali ben yunanistan devletinin yerinde olsam moratomyum ilan ederim ödemiyorum lan derim. gelip yunanistan ın neyini alacaklar.hatta euro dan çıkarım ve drahmine geçerim hayata sıfırdan başlarım böyle daha iyi olur derim.gelelim imkb ye ralli başladı bence bu ay sonuna kalmaz imkb endeksi 75 000-80 000 kesin olur derim.bugüni ise imkb %2-5 arasında artıda kapatacaktır.

  4. Hocam iyi günler.

    Moodys dediğiniz gibi durağana yükseltti ama aynı zamanda fiyat hedeflerini de düşürdü. YKB için 5.90’dan 4.90’a, ISCTR için 6.80’den 5.50’ye, GARAN için 9.90’dan 8.50’ye, Akbank için 8.70’den 7.40’a fiyatları aşağı revize ettiler. Bence piyasa bazı şeyleri yanlış algılıyor, görmek istediğini görüyor ama birileri de bunu satış fırsatı olarak görecek(Özellikle yabancılar). Şu anda saat 11:30 ve yüksek ihtimal piyada günü yine aşağıda kapatacak. Şahsi düşüncelerim. Kesinlikle Yatırım tavsiyesi değildir.

    Saygılarımla

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir