Petrol Fiyatlarında Son Durum

Petrol fiyatları ile ilgili yukarıda yer alan haberlere istinaden bu hafta petrol fiyatlarında düşüş bekleyenlerle yükseliş bekleyenlerin birbirleri ile kıyasıya mücadele ettiğinden bahsedebiliriz. Spekülatif haberler nedeniyle sert satışlara maruz kalan siyah inci acaba düşüşüne devam edecek mi yoksa bu düşüşler artık doyum noktasına ulaştı ve petrol tekrar yükselecek mi bunu ilerleyen zamanlarda göreceğiz.

Petrol 96 desteğini kırdığı için FLAG formasyonunu tamamlama isteyecektir ve bu durumun gerçekleşmesi petrol’ü 80,24 dolar seviyelerine kadar geriletebilir. Ancak bunun öncesinde önemli bir destek seviyesi olan 89,30 dolar vardır. 89,30 desteğinin kırılması durumunda sert satışlardan bahsedebilir ve 80,24 seviyesine kadar düşüşler gözlemlenebilir. Bu desteğin üzerinde kaldığı müddetçe de yükselişler kendisini göstermesi beklenilir.

Bu Çarşamba ABD’den gelecek olan faiz oranları haberi ve petrol stokları siyah incinin gidişatı açısından önemlidir. Bu yüzden den gelecek olan haberler neticesinde haberleri doğru yorumlamak ve emtia’nın seyrine göre pozisyon almak karınızı maksimize etmek açısından önemlidir.

Pivot 95,00

Destek 91,75-90,25-89,00

Direnç 93,67-94,40-96,20

kaynak

http://www.ekoklinik.com

 

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir