Seans İÇinden – 23 Haziran 2011

WEBİNAR LİNKİ :

https://www1.gotowebinar.com/join/858121329

 

12:05

Bugün yaşar bey seans içinden yorumu yerine bu sayfadan saat 13:50’de canlı yayın yapacaktır. Merkez Bankası kararını canlı olarak anlatacak ve soruları cevaplayacaktır. Canlı webinar linki saat 13:30’dan itibaren bu sayfada verilecektir. Canlı yayını sadece 200 kişi izleyebilecektir. Çünkü webinar kapasitesi sadece 200 kişi içindir. Canlı yayın daha sonra siteye video olarak eklenecektir.  Webinar linkini saat 13:30’da bu sayfada verecektir. Linki tıkladıktan sonra ilgili programın bilgisayarınıza yüklenmesine izin veriniz ve Yaşar beyin ekranı sizin önünüze açılana kadar bekleyiniz. Bu arada sizden sadece e-mail ve adınız soyadınız istenecektir. 200 kişilik kapasite dolduktan sonra, webinara katılım olabilmesi için, birinin ayrılması gerekmektedir.  Yaşar bey şu anki piyasa dinamiğinin Merkez Bankası kararını beklediğini belirtmekte ve karar açıklanana kadar yatay seyir beklemektedir.

 

“Seans İÇinden – 23 Haziran 2011” ile ilgili 13 yorum

  1. Hocam Ege Seramik için bir yorumunuz var mı? Çok düştü artık yükselmez mi dersiniz? Ya da daha düşme potansiyeli var mıdır? Teşekkürler hocam…

  2. canlı yayın video görüntüsü olduğundan web sense takılıyor.Yazılı hale getirilebilir mi acaba?

  3. Hocam ne iştir imkb uçuşa geçti. diğer borsalar toz duman iken bu bir ayakmıdır.yoksa süpakölatörler hapishaneden demi imkb yine aynı hareketlerini yapmaktadırlar.

  4. Arkadaşlar bence tüm paranız olmasa da %60 ı ile imkb girebilirsiniz. ne kadar güçlü bir borsa olduğunu görüyorsunuz. dünya borsaları sert düşüşler yaşar iken bizde ralli var ralli.

  5. Yaşar Bey,

    Webinar’a giriş sayısı sınırlı olduğundan yorumlarınızdan mahrum kaldık. Endeks 60.500 ile 62000 arasında sıkışmış durumda ve geleceği göremediğimiz için pozisyon alabilmek için akil adamların tavsiyelerine ihtiyacımız var. Seans içi yorumlara göre hareket edildiğinde kazançlı çıkılabiliyor. Bu nedenle canlı yayında verdiğiniz yorumlarınızı özet olarak kaleme alabilir misiniz?

    Şimdiden teşekkürler.

  6. Sn.Hocam, bugün seans içi yorumunuzu öğrenemedim. En azından bizler gibi video bağlantısını iş yerinden yapamayanlar içinde bir kaç satır yazabilseydiniz çok iyi olurdu. Her gün devamlı sizi takip eden birisi olarak gerçekten boşluk doğdu.
    Saygılarımla T.GÜLER

  7. Dow bugün imkb yi taklit yaptı ve izleri yarın imkb de bayram var, ralli var yarın için lütfen kemerleri bağlayalım…

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir