Gedik Yatırım Menkul Değerler – Yatırım Danışmanlığı Web Sitesi

Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. bünyesinde kurulan yatırım danışmanlığı  hizmeti verecek birime ilişkin web sitesinin linki aşağıda verilmiştir. Sorularınızı [email protected] adresine gönderebilirsiniz.  İlgili web sitesinin ön sayfasında WEBINAR bölümüne girerek, 17 Haziran Pazartesi günü saat 21:00’de yapacağımız TANITIM Webinarına kayıt yaptırabilirsiniz.  Ayrıca ilgili sayfada sol tarafta Örnek bir şirket analizi olarak BRISA raporu sunulmuş olup, BRISA’ya ilişkin video analizler de verilmiştir.  Henüz yatırım danışmanlığı ürünlerinin hepsi listelenmemiştir. MENÜ’den “Danışmanlık Ürünleri” kısmından şu an verilecek hizmetleri ve daha sonra verilmesi planlanan hizmetleri görebilirsiniz.

Yatırım danışmanlığı hizmeti alabilmeniz için bu siteye üye olmanız, size gelen maildeki aktivasyon linkini tıklamanız gerekiyor. Danışmanlık hizmeti alabilmek için neler yapılacağı MENÜ’de “Başvuru” kısmında açıklanmıştır.

İlginize sonsuz teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum

İlgili sitenin adresi: www.paramineyapayim.com şeklindedir. 

“Gedik Yatırım Menkul Değerler – Yatırım Danışmanlığı Web Sitesi” ile ilgili 6 yorum

  1. Hocam çalışmalarınızda başarılar dilerim. Az önce yeni sitenize girip Brisa videolarını izlemek istedim. sadece ses ve siyah bir ekran vardı. hazırladığınız videodan görüntü alamadım bu konuda yardimci olabilir misiniz?

  2. Hocam yayirli ugurlu olsun allahim pisman etmesin isallah bende kaydimi yaptirdim size ve ekibinize basarilar diler allah yolunuzu bahtinizi acik etsin

  3. HOCAM HAYIRLI OLSUN. HEPİMİZ İÇİN İYİ OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM.KAYIT OLUP SİTEYE GİRDİM ANCAK “BAŞVURU” BÖLÜMÜNDE 1.ADIMDA ADRES GİRERKEN “İLÇE” GİRİLEMİYOR.BİLGİNİZE…

    1. o bölümü geçebilirsiniz… İlçeyi belirtmeseniz bile size daha sonra geri dönülecektir.

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir