Atilla Yeşilada – Ya AKP sandıkta boğulacak, ya Türkiye AKP’de

Bunca siyasi belirsizlik ve terör kargaşası arasında bir gerçeği öğrendik sonunda, AKP bir kez daha yenilirse, kaderine razı olacak, üçüncü seçim yok.

Rahatladım valla, ben Caligula Roma’yı küle çevirinceye kadar zar atacak sanmıştım. Geçen sefer bendenizde seçim stresi Mart’ta başlamıştı. Heyecandan donumu eteğimin üstüne giyiyordum, sonra da “iş toplantısına etek yerine tayyör giysem daha uygun olmaz mıydı?” diye hayıflanıyordum. Ruj ve allık rengim bir türlü tutmuyor, şişeler, hap kutuları, minik şeffaf poşetler ankzitemi bastırmaya yetmiyordu. Bu kez çok rahatım, seçimlerin sonuçlarını ben kafamda çözdüm bile.

Tek derdim bu sebepsiz terör. Seçimden sonra ateşkes ilan edileceğini bile bile, bir avuç oy uğruna ölüme gönderilen genç insanlar. Ne yani, şu anda bağımsız bir Gözlemci Heyeti (3cü Göz) şartı kabul edilse, “Barış Havarisi” Apo ateşkes talep etmez mi, PKK tike tike razı olmaz mı? Hem AKP’nin terörle savaş statejisini biraz derinine düşündünüz mü hiç? PKK tüm silahlarını gömüp Türkiye sınırları dışına çekilinceye kadar operasyon. Bir, operasyon yapa yapa polis kalmayacak bu güzel vatanda. İki, problem PKK değil ki? TSK onu tükrüğüyle boğar bıraksanız. Mesele, PKK’nın şehir yapılanması. Onlarla nasıl başa çıkacaksınız? Cizre’de yaptığınız gibi kenti ablukaya alıp, her sivile ateş edecekseniz, bu iş çok kanlı biter ve Kürtler TC ve Türkler’den kopar.

Yazının devamı için TIKLAYINIZ. (Paraanaliz.Com)

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir