Atilla Yeşilada – Kılıçdaroğlu Operasyonu’nun şifreleri

Kılıçdaroğlu’nun Ensar Vakfında pedofili skandalını örtmeye çalışan Aile ve Sosyal Dayanışma Bakanı Sema Ramazanoğlu için “önüne uzandı” deyimini kullanması AKP teşkilatını adeta çıldırttı.

Yurt çapında AKP’li kadınlar CHP teşkilatlarına siyah çelenk bırakıyor, RTE Kılıçdaroğlu’nu siyasi sapık ilan etti, Star Yazarı Ahmet Kekeç “töre cinayeti nedeni olur” diyecek kadar ileri gitti.

Şimdi, CHP seçmeni olmayabilirsiniz, hatta Kılıçdaroğlu’na karşı sempati duymayan bir dindar-muhafazakar vatandaş da olabilirsiniz, ama politika ile dirhem alakanız varsa, Kemal Bey’in lugatında cinsel içerikli cinaslar olmadığını bilirsiniz. Bu tür bel altı dokundurmalar AKP’nin tekelindedir. Kılıçdaroğlu muhakkak kendisinin de iddia ettiği gibi “önüne yattı” deyimini “kendini siper etti” anlamında kullanmıştır. Peki, o zaman AKP niye birden böylesine kendinden geçti? Düz mantık, “canım, törelerine bağlı muhafazakar parti işte, böyle bir laf duyunca birden ataerkil damarı kabardı, kadın-korumacı refleksleri canlandı” diye düşünecektir. Yanlış. AKP’de hiç bir şey rastgele olmaz. Kılıçdaroğlu Operasyonu’nun derin bir rasyoneli var ve ancak bunu çözersek değerli iktidar partimizin içinden geçtiği bunalımlı dönemi kavrayabiliriz.

Eğer siz de benim gibi her sabah profesyonel saikle votka şişesi bitip beyin dumura uğrayıncaya kadar AKP’ye yakın duran basını okuyarsanız, hakim ideolojinin Türkiye’nin başına gelen tüm kötülüklerin “Üst Akıl” tarafından organize edildiğine inandığına şahit olmuşsunuzdur. Nedir bu Üst Akıl? Hemen değerli Üstadım Star Gazetesi yazarı Hüseyin Gülerce’ye danışayım:

Yazının devamı için TIKLAYINIZ. (Paraanaliz.Com)

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir