Atilla Yeşilada – Ne olacak şimdi bu KGF kredileri?

Atilla Yeşilada’nın bugünkü yazısı

Ey ABD, ey  Almanya, ey onların içerdeki vatan haini işbirlikçileri, bu vatanı asla köşeye sıkıştıramayacaksınız. İğrenç, kokuşmuş Haçlı oyunlarınızı gördük ve bahsi iki misline çıkartıyoruz. Korkudan dehşete düşeceksiniz.  Dün İçişleri Bakanlığı kışlalara genelge gönderdi. Bundan böyle askeriyedeki yemek duaları ‘Tanrımıza hamdolsun’ diye değil, ‘Allahımıza hamdolsun’ diye başlayacak. (Kaynak:  Hürriyet). Şimdi Rıza Sarraf ve onu rüşvetle kandıran FETÖ’cü savcılar düşünsün.

Ben de aştım Rıza Sarraf davasını, çünkü oyun sonunu çok iyi biliyorum.

  • Dün Cemil Ertem tüyoyu verdi, 400 baz puan TCMB faiz artırımına hazırlanın, Borsa, TL uçacak.
  • Çok değil, bahar gelip de kuzular melemeden, ABD ve Almanya ile can ciğer kuzu sarması olacağız, “Ey Putin, ey Ruhani” günleri başlayacak. Ekonomi patlama yapacak, sıcak para öyle bir akacak ki, yumurta gibi haşlanacağız.

Odin adına yemin ediyorum şaka yapmıyorum. Hayatımda hiç bu kadar piyasalardan emin olmamıştım. Çünkü Sevgili Başkanım “pragmatik” bir lider, AKP ise “zamanın ruhuna uygun politikalar” üreten bir parti. 79 yıl sonra Atatürkçülüğü keşfedenler, Washington’un yolunu mu bulamayacaklar?  Sıradaki düşman lütfen, numara alın, bu gün çok kalabalık olacak.

Yazının devamı için TIKLAYINIZ.

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir