Atilla Yeşilada – Akıllı olun! Likidite denizi kuruyor

Atilla Yeşilada’nın bugünkü yazısı

Tanrı bir gün Cennete inip yavruları Havva ve Adem’i ziyaret eder. “Gelin yavrularım” der, “size 2 hediye getirdim”. Adem heyecandan kafayı sıyırtır, “Bana, bana, çabuk göster Babacığım, ay çok heyecanlıyım” diye yerinde tepinmeye başlar. Tanrı cebinden bir erkeklik aleti çıkartıp “ilki bu..” demeye kalmadan, Adem malafatı elinden kapıp bacaklarının arasına monte eder ve oynamaya başlar. Kısa süre sonra çişiyle toprağa adını yazmayı keşfedince bahtiyarlıktan uçar. Sonra maymunlarla yükseğe işeme yarışı başlar. Ardından aleti göbeğine vurarak davul çalmayı öğrenir. Sevgili Atamız yuvarlak bir taşın üstüne koyduğu cevizi aletiyle kırmayı denerken, Tanrı ve Havva iç geçirirler. “Sevgili Babacığım” der Havva, “ikinci hediyeniz neydi?” “Akıl, kızım”.

Tüm kadınların her gün mutlu olsun, yüzleri asla dert görmesin.

Üst Akıl’la işbirliği içinde olduğu şüphesiz Moody’sin gece yarısı darbesiyle notumuzu düşürmesi halis vatan evlatlarında derin infial yarattı. Türkiye’nin Hristiyan-Haçlı zihniyetine karşı kaçınılmaz zafer ve Müslüman alemi liderliğinin eşiğine vardığı gören Yüksek Faiz Lobisi’nin elindeki tüm imkanları seferber ederek bizi durdurmak isteyeceği kesin. Maliye Bakanımız Ağbal derhal gerekli tepkiyi verdi: “Moody’s’in verdiği notun bizim açımızdan hiçbir itibarı yoktur”.

Gözyaşları içinde alkışlarken, EVET ama YETMEZ diye haykırıyorum. Bu Türk düşmanlarına gerçek cevap TCMB’nin faizleri 500 puan indirmesi, özel bankaların Köşk’te toplanarak bu sene en az 1 trilyon TL daha kredi vereceklerine ant içmesi, istihdam teşviklerinin 5 milyon kişiye çıkartılması ve 170 milyar TL KDV iadesinin Pazartesi akşamı iş saatleri sonunda ödenmesidir. Türk’ün ve onun milli-yerli ekonomisinin aşırı ısınmadan korkmadığı, “Mutfağa giren terler” atasözünün gereğinin yerine getirileceğini dünya-alem bilmelidir.

Yazının devamı için TIKLAYINIZ.

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir