“Krizlerde Başarılı Olanlar” – (09.08.2018)

09.08.2018 saat 22:30’da gerçekleştirdiğim “Krizlerde Başarılı Olanlar” konulu canlı yayınımın videosudur.

““Krizlerde Başarılı Olanlar” – (09.08.2018)” ile ilgili 4 yorum

  1. Yaşar Hocam Merhaba, Sizin 2004-2008 yılları arasında Beykent üniversitesindeki öğrencilerinizden. Gaye.
    Teşekkür ederim yazınız için. Her gün sizin yazılarınızı takip ediyorum. Önerdiğiniz kitapları alıp okuyorum.
    Başarılarınızın devamını diliyorum

  2. hocam, berat albayrak beyin sunumu sonrası enflasyonu nasıl düşüreceğine dair bir şey göremediğinizi söylemişiniz,
    piyasa NASIL sorusunun cevabını görmek ister diyorsunuz, fakat videoda bu işlerin son derece gizli kalması gerektiğini, hatta malezya ve israil örnekleriyle de destekleyerek açıklıyorsunuz. nasıl sorusuna dair bir ayrıntı olmayışını, birileri bir yerlerde bu işe çok ciddi kafa yoruyor diye açıklamamız gerekir diye düşünüyorum. açıkcası bunu böyle düşünme sebebim sizin videonuzdur.
    saygılar

  3. çok değerli bir adamsınız hocam. videoyu baştan sona izledim ve çok eğitici, keşke hükümet malezdaydaki gibi akademisyenleri de içeren komite oluştursa ve bu komitede siz de bulunsanız da bu önerilerini dile getirseniz, uygulansa. şuan da çok açık bir şekilde bir takım tedbirlerle yabancıların turmoil dediği kargaşa ortamının bir krize dönüşmesi engellenebilirdi, şayet mevcut durumu sırf a.b.d ile olan ilişkilerin bir yansımasıymış gibi, hükümetin ekonomik programlarının başarısızlığından kaynaklanmıyormuş gibi bir algı yaratmak yönünde istismar imkanı bulunmuyor olsaydı. sonuna kadar kullanılacak bu fırsat ve ülke ekonomisi iki yıl içinde TL bazında yüzde 30-40, dolar bazında yüzde 60-70 küçülecek, ardındansa yakalanan baz etkisi ile 6-7 yıl süren düzenli bir büyüme süreciyle tekrar esasında şuanda bulunduğumuz noktaya ancak geleceğiz, o arada da büyümüş olacağız lafta, başarı hikayeleri yazılacak vesaire. o aradaki 10 yılı kaybolacak insanlar olarak bizi umursayansa yok. tekrar umarım ki sağduyu galip gelir ve dile getirdiğiniz önlemler alınır, bu ortam yumuşak iniş tabirine uygun bir yöntemle atlatılır.

  4. Hocam Allah sizden razı olsun. Yeriniz mekanınız inşallah cennet olsun. İnsanları eğitmek için harcadığınız her an size de yol göstersin yolunuzu aydınlatsın. Sağlığınızda görüşebilmek nasip olmadı. Selam ve dua ile..
    Hüve-l-Bâkî ~ هو الباقی … El Fatiha ~ فاتحه

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir