Fitch, Türkiye’deki yüksek cari açık nedeniyle not artışının belirsiz olduğunu kaydetti.
Fitch bugün yaptığı açıklamada not artışyla ilgili önemli tespitlerde bulundu. Avrupa’daki krize önemle dikkat çeken uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu, “Türkiye, AB’deki krizecari açık yüzünden diğer gelişmekte olan ülkelerden daha açık” ifadelerini kullandı. FitchAnalisti Ed Parker da, Türkiye ekonomisinde ısınma sinyallerinin görüldüğünü aktardı.
kaynak
hocam dün 20 temmuz 2011 yorumunuzu okuyorum nakite geçin bekleyin 60.000 iner resim bozuldu demiştiniz…o yazıyı bugün saat 11.00 itibariyle belki 20 kez okudum… ve endeks şu an 58.888 peki alım için nereyi bekliyelim sizden haber bekliyoruz.. allah razı olsun binlerce kez…teşekkür ederiz..
hisseler 1500 puanlık bir düşüş sergilemedi ki..4000 puanla 56 binlere düşmüş gibi sersemledi.hisselerin yarısından fazlası dip oldu bir ara.olan küçük yatırımcıya oldu.Fitch İMKB nin fişini çekti!!!bunlar çok iyi biliyorlar ya, bunlar;lehmanın batacağınıda abd deki krizide önceden görmüşlerdi!!!!avrupadaki bizden çok kötü durumda olan birçok ülkenin NOTU bizden enaz iki derece daha iyi durumda…AÇIK ARA TARAFLAR…acaba Türkiyeyi çekemiyorlarmı…yoksa not artımı ile borsamız istikrara kavuşacağından( büyük yatırımcılar gelir ve kriz spekülasyonlarına izin vermez)VE BUGÜN GİBİ böyle operasyonlar ile kazançları kalmayacak içinmi, bu not artışımız hep geride….
SAĞLICAKLA KALIN.nasıl kalacaksanız…