Promter Suç Örgütü

Başbakan ciddi bir provokasyon ile karşı karşıya… Fakat bu sefer kötü niyetliler ya kendisi ya da yakın çevresi. Türkiye’nin farklı illerine giderek mitingler düzenleyen Başbakan Erdoğan büyük bir komployla karşı karşıya bulunuyor.

Karşısındaki kötü niyetliler o kadar durumu abartmış vaziyettekiler ki, farkında olmadan kendisini bile provokatif hale getirebiliyorlar. Bu adamlar çok zeki…

Önce şehirleri ‘altı sıfır atıldı, vatandaş zenginleşti’ gibi söylemlerle donattılar. Ben bu işin ekonomik yanını yaklaşık 19 senedir gazetecilik yapan biri olarak çözemedim. Yılmadım, bugün Ulusal Kanal’daki yayınımda konuğum olan Ekonomiden Sorumlu Devlet eski Bakanı Ufuk Söylemez’e de sordum. Bilemedi…

Şu an uluslararası iktisat uzmanları toplanarak, bu zekâ ürünü söylemi tartışırsa şaşırmayın. Çünkü dünya iktisat literatürünü, engin bilgi düzeyleriyle alt üst etmeleri riski bulunuyor. Kim verdiyse bu aklı, bence şahsı münhasır olarak sergilenmeli.

Fakat bu kötü niyetli kişilerin eylemleri burada da bitmedi. Katıldığı televizyon programlarında bizzat Başbakan’a 11 dakika önce söylediğini unutturdular. Çok tehlikeliler, çok…  Zaten daha önce Davos’taki kahramanlığa inat, seçimlerdeki tanıtımlarda Yahudi folk müziklerini kullanarak başka bir gol de atmışlardı. Onu da iyi bir müzik sevdalısı olan, bizim sevgili Mete Akııncı ortaya çıkardı. Neyse ki zamanında fark edildi, özel besteler yaptırıldı.

Bu kötü niyetli kişiler, son dönemde promterleriyle ortaya çıktılar. Önce Antalya’da arızalandı. Yazı akmayınca Başbakan sustu. Elbette farklı illerden gelerek ona destek veren memurlar, belediye çalışanları ve partilileriyle birlikte.

Sonra Bingöl’de arka arkaya ortaya çıktılar. Evvela cama Bingöl yerine, Diyarbakır yazmış olmalılar ki, Başbakan oy isterken Bingöllüler’e ‘Diyarbakır, Diyarbakır, Diyarbakır! Beni duymuyorlar’ diye hitap etti. Fakat kimse orada kendisine yardımcı olup Bingöl’de olduklarını hatırlatmadı.

Bitmedi… Ardından aynı kötü niyetli kişiler, yine Bingöl’de cama ne mantıkla yazdılarsa, doğalgaz söylemlerine ittiler AKP liderini… Rahatlığından, temizliğinden bahsetti ve ‘Bizden önce doğalgaz var mıydı’ diye sordu. Meydandakiler Bingöllü olmayacak ki, ‘Hayır’ dedi. Şimdi var mı diye sorunca ‘Evet’ diye haykırdılar.

Fakat ufak bir ayrıntı, Bingöl’de doğalgaz olmadığı ortaya çıktı. Bu metinleri kim hazırlıyor bilmiyorum ama, Türkiye’ye bir hayli yabancı gibi gözüküyorlar. Bence AKP lideri Erdoğan, bu konuda birlikte çalıştığı insanları gözden geçirmeli. Çünkü sızıntı olmasından korkuyorum.

Yakında emniyet güçleri ‘Promter Suç Örgütü’nü aramaya başlarsa şaşırmayacağım. Madem camdan okutuyorsunuz, bari doğrusunu yazın. Olmaz bu kadar kötü niyetli davranış biçimi. Ayıptır!

[email protected]

 

“Promter Suç Örgütü” ile ilgili 1 yorum

  1. Sayın Erdoğan ın mahiyeti ,” belkide Diyarbakır dayızdır” deyü kendi bildiklerinden dahi şüphe duymuş olma ihtimalide vardır sannımca..

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir