Emekliye ve işçiye ikramiye müjdesi

– wp:heading {“level”:4} –>

12.5 milyon emeklinin 1.000 liralık ikramiyesi ile 500 bin kamu işçisinin tediye ödemeleri 8-9 Ağustos’ta yatacak. Emeklilere yatırılacak ikramiyede maaşın kaç lira olduğuna bakılmayacak

– /wp:heading –>

– wp:paragraph –>

Bayram öncesinde hem kamu işçilerine hem de emeklilere müjdeli haber geldi. 12. 5 milyon emekli ile 500 bin kamu işçisinin ikramiyeleri bayramdan önce hesaplarına yatırılacak. Emeklilerin Kurban Bayramı ikramiyelerinin ödeme tarihini Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk 8-9 Ağustos olarak açıkladı. Böylece önümüzdeki perşembe ve cuma günleri tüm emeklilerin maaş aldıkları banka hesaplarına 1.000’er lira yatırılmış olacak. Yatırılma sırası da 8 Ağustos Perşembe günü SSK emeklilerine 9 Ağustos Cuma ise Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine şeklinde gerçekleştirilecek.

– /wp:paragraph –>

– wp:heading {“level”:4} –>

MAAŞA BAKILMAYACAK

– /wp:heading –>

– wp:paragraph –>

Emeklilere yatırılacak ikramiye bin lira olurken maaşın kaç lira olduğuna bakılmayacak. Her emekliye eşit ikramiye yatırılacak. Bunun için emeklilerin herhangi bir işlem yapması gerekmiyor. Vefat eden emeklilerin dul ve yetimleri de hisse oranlarında ikramiyeleri hesaplarında görecek. Yeni emekli olmuş ve maaşı bağlanmış sigortalılar da ikramiyeden faydalanacak. Onlara da maaşları kaç lira olursa olsun hesaplarına 1.000’er liralık Kurban Bayramı ikramiyesi yatırılacak.

– /wp:paragraph –>

– wp:paragraph –>

KAZANDIRACAK HİSSELERİ NASIL SEÇMELİ? ÖĞRENMEK İÇİN HEMEN TIKLA!

– /wp:paragraph –>

– wp:heading {“level”:6} –>

Yazının devamı için TIKLAYINIZ.

– /wp:heading –>

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir