5671 Eğitime Katkının Kısa Yoludur

Sevgili dostlar, 10 yıldır içinde bulunduğum ve yönetiminde yer aldığım Kültür Ocağı Vakfı (KOCAV) her yıl 200’e yakın üniversite öğrencisine eğitim ve burs vermektedir. Her yıl onlarca eğitim gönüllüsü akademisyen, bilim adamı, alanında uzman eğitimciler bilgi ve birikimlerini genç nesillerle paylaşmaktadır. Tamamen gönüllülük esasına dayanan bu eğitimlerden hiçbir hocamız eğitim ücreti talep etmemektedir.

Her yıl eğitimlere katılan ve başarılı olan öğrencilerden yaklaşık 200 kişiye, burs verilmektedir. Bu sayede düşünmenin yük sayıldığı ülkemizde ilmi bilgi üretmek için öğrencilerin harcadığı bu çaba ödüllendirilmektedir. Ben de bu vakfın öğrenciliğinden, yöneticiliğine kadar her kademesinde bulunduğum için sizlere gönül rahatlığıyla bu duyuruyu yapabiliyorum.

Hiçbir parti, cemaat ya da kurumla bağlantısı olmayan KOCAV, öğrencilerine daha nezih mekânlarda eğitim verebilmek için Erol GÜNGÖR Kültür Merkezi’ni inşa etmektedir. Tamamen kendi kaynakları ile bu çalışmaları yürüten KOCAV, bu merkezin inşası ve öğrencilere burs temini için bir kampanya başlattı. T.C. Başbakanlık Vakıflar Genel Müdürlüğü denetimine tabi bir kurum olan KOCAV, bu kampanya için gerekli tüm yasal izinleri de almıştır.

5671’e boş mesaj atarak 5 TL katkıda bulunacağınız bu kampanyada elde edilen gelir, ülkemizin gelişmesinde, milli ve üstün bir medeniyetin yeniden inşasında misyon üstlenmeyi kutsal bir görev kabul eden genç nesillerin yetişmesine büyük bir katkı yapacaktır.

Unutmayın damlaya damlaya göl olur…

KOCAV hakkkında daha detaylı bilgi almak için www.kocav.org.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

NOT: Mesaj gönderim bedeli olarak servis sağlayıcılar 2 mesaj ücreti tahsil etmektedir.

Üzeyir DOĞAN
KOCAV Vakıf Meclisi Üyesi

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir