26 Eylül 2011 Webinarı – Sorularınız ve Cevaplar

26 Eylül 2011 saat 21:05’de başlayan webinar kayıtlarını izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız. Eğer linki tıkladığınızda sadece ses geliyor ve görüntü gelmiyorsa, fare ile adres satırını tıklayıp enter tuşuna basınız.

26 Eylül 2011 tarihli Webinar’ı izlemek için tıklayınız.

Dr. Yaşar ERDİNÇ

“26 Eylül 2011 Webinarı – Sorularınız ve Cevaplar” ile ilgili 15 yorum

  1. hocam borsaya gireli 1 sene oldu ve endeks hakkinda hisse hakkinda analiz nasil yapilir sirketi mali biloncosu nasil incelenir bilmiyordum.bir borsaci duyugumun dedigi teksey beklentiler satin alinir gercekler satilir demisti ve yasar erdincin yazilarini bul oku demisti sizin yazilarini okudukca daha cok bilgileniyorum size sormak istedigim tek soru FMIZP hissesi mali tablosu cok guzel stoklari yok gibi ama kagit 16.70 rakamini gecemedi nakit sikisikligim yok ama beklemekten sikilmaya basladim onerileriniz nedir yorum yaparsaniz cok sevinirim.

  2. Merhaba,
    İmkb banka ve enerji sektörü sektörü ne zaman ve nasıl hareketlenir?
    Finbn,asyab hakkında yorumlarınızı istirham ederim.
    saygılarımla
    gürcan ravalı

  3. Hocam 26 Eylül 2011’deki webiner kayitlarinizi ertesi gun izledim ve gercekten cok begendim
    Eve gec geldigim icin canli izleme imkanim yok. O yuzden 26 Eylulden sonra baska program yapip yapmadiginiz bilmiyorum. Yaptiysaniz izlemek istiyorum fakat 26 eylul disinda link yok, acaba varsa diger kayitlar da siteye aktarilacak mi ?
    Tesekkur ederim

  4. Hocam merhaba,
    THY ile ilgili analizi rica edebilirmiyim?
    emeğiniz için teşekkürler

  5. Hocam Merhaba.
    Öncelikle şahsınıza ve bu sitede bizlere bilgilerini paylasmaktan çekinmeyen bütün hocalarıma teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.
    Hocam bende uzun zamandır FMIZP hisse senedinde beklemekteyim. Webinar’ın yeni bölümlerinde hisseyi yorumlarsanız cok sevinirim.

  6. Slm Hocam;
    Döviz Duyarlılık analizinde bilanço dipnotlarında dövizin % 10 değişmesi durumunda kar zarar rakamları sizinki ile tutmuyor.Örnek Fmizp Usd % 10 Değer kazanırsa Zarar (82)-Euro % 10 Değer kazanırsa kar 1.649.148 .Usd son 3 ayda yaklaşık % 14 prim yapmış euro ise % 7

    1. Ben de tutacağını iddia etmedim. Varsayımları ve hesabın nasıl yapıldığını çok açık yazdım ve anlattım.
      Bilanço dipnotlarındaki analizde borcun ve varlıkların kaç euro ve dolar olduğu biliniyor. Ben hepsi dolar olsaydı ne olurdu diyorum ve parite hesabı falan yapmıyorum. Benimkisi duyarlılık analizi değil. Yaptığım, açıklamaların tamamını çok dikkatli okuyunuz. Ayrıca dövizde son üç aya bakılmaz. 1 temmuz 2011 kuru ile 30 Eylül 2011 kuruna bakılmalıdır. Bilanço dipnotlarını da teker teker bulup, duyarlılık analizlerini tablo haline getirecek zamanım yok. Siz bunu yapabilirseniz ben yayınlarım.

  7. merhaba Yaşar Bey,TİRE ile ilgili yorumunuz olabilrmi acaba?
    zararı görüp çıkmakmı yoksa beklemekmi hala 2 sene oldu

  8. Bir arkadaşım aracılığı ile siteyi ve webinarı yeni keşfettim. Çok hoşuma gitti. Yorumlar ve analizler çok öğretici ve yararlı. Yaşar Bey sizi uzun süredir televizyon ve gazeteden takip ediyordum ancak bu çok daha doyurucu bir platform olmuş. Yorumlar, analizler çok pratik ve doyurucu. Çok teşekkürler.

  9. bu stratejık ortamda küçük yatırımcıyı yönlendırme noktasında verdıgınız tavsiyler için çok teşk. ederım…mgros 4 ay once aldım 25,00 malıyetten maaliyeti 15,85 kadar düşürdüm ama hala bekl. bu kağıtın akibıyetı ne olur lütfen cevap beklıyorum..saygılar ..

  10. yaşar hocam ılgınıze tşk eder sukranlarımı sunarım.sızden ricam MARTI OTEl hakkında yorum yapmanızdır.saygılarımla…

Yorumunuzla Bu Yazıya Katkıda Bulunun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir